Visor på väg 2017

För fjärde sommaren i rad har jag den stora glädjen att få turnera med Svenskfinlands största visfestival ”Visor på väg”! Tio sommarkvällar kommer vi att bjuda på tio konserter på tio olika orter. På scenen står Sveriges och hela Nordens countrykung Mats Rådberg, åländska sopranen Therese Karlsson, Nina Lassander känd från bland annat finska Melodifestivalen och finlandsvenska pop- och rockartisten Scoog eller Mats Vidjeksog som han heter till vardags. Och så Heléne Nyberg och jag som har haft äran att vara med alla somrar sedan starten år 2014. Alla artister har sin bakgrund i olika musikstilar, men det som förenar oss är en kärlek till visan och till berättelser. Roliga, galna, oväntade, vackra och rörande sånger och visor utlovas. Som vanligt är det Thomas Enroths Orkester som ackompanjerar oss. I sommar består orkestern av piano, en stråktrio och en steel gitarrist. Någonting som garanterar nya och oväntade arrangemang. Biljettsläpp den 17 februari. Spelschemat hittar ni bland annat i kalendern här på min hemsida!