Semifinal 2 – så här TROR/HOPPAS jag

Och så var det dags för semifinal 2! Och för gissningen och förhoppningen om hur det ska gå i kväll. Jag har några favoriter med i startfältet och dem hoppas jag förstås extra mycket på: Estland, Bulgarien och Makedonien. Och av gammal vana håller jag ju förstås också på de nordiska länderna. Det vill säga Danmark och Norge. Också om de inte är några favoriter i egentlig mening. Och Norge kommer inte ens med på min lista, dessvärre. Då kör vi! De här tio länderna (i alfabetisk ordning) TROR jag att tar sig vidare i kväll:

 1. Bulgarien
 2. Danmark
 3. Estland
 4. Irland
 5. Israel
 6. Makedonien
 7. Nederländerna
 8. Rumänien
 9. Serbien
 10. Ungern

Från den listan byter jag ut Rumänien och Israel – när jag gör en listan över hur jag HOPPAS att det går i den andra semifinalen:

 1. Bulgarien
 2. Danmark
 3. Estland
 4. Irland
 5. Makedonien
 6. Malta
 7. Nederländerna
 8. Serbien
 9. Ungern
 10. Vitryssland

Ha en trevlig kväll! På plats i Kiev eller hemma i soffan! 🙂