ESC 2017 – uppdaterad top-10

Här kommer min uppdaterade top-10-lista för ESC 2017. Nu när vi vet vilka 26 låtar som tävlar i finalen. På min förra lista fanns det 5 låtar som inte tog sig vidare; Estland, Finland, Island, Makedonien och Tjeckien. Gillar dem fortfarande och saknar speciellt mycket Estland, Finland och Island. Alla tre hade absolut varit värda en plats i finalen. Makedonien brukar alltid lyckas förstöra sina låtar med dåliga iscensättningar – och det var tyvärr inget undantag på den punkten i år. Tjeckiens fina låt var kanske för anonym på denna cirkus.

Så här skulle jag rösta i finalen i kväll:

01p            ISRAEL

02p            STORBRITANNIEN

03p            VITRYSSLAND

04p            UNGERN

05p            BELGIEN

06p            FRANKRIKE

07p            ARMENIEN

08p            PORTUGAL

10p            BULGARIEN

12p             ITALIEN

Det här är alltså resultatet jag HOPPAS på. Återkommer till vad jag TROR… 😉