”Skymning, gryning” ETTA på Vegatoppen

WOW! Titelsången till oratoriet ”Skymning, gryning” tog sig in på första plats på Vegatoppen – direkt från utmanarplats! 🙂 Och där får den ligga hela sommaren, eftersom listan nu går på sommarpaus. TACK till alla som röstat! Hoppas att ni fortsätter rösta i höst. Erik-André Hvidsten,  den stora finlandssvenska kören och Tjeckiens nationella symfoniorkester under ledning av Nils-Petter Ankarblom, blåser liv och lust i mina ord och Thomas Enroths toner. Det är lätt att vara både stolt och ödmjuk när man hör dem. Ett litet tips till er som vill se oratoriet i höst – boka er biljetter NU! Trots att november känns fjärran går biljetterna åt i snabb takt. Netticket säljer biljetter till de flesta föreställningarna – förutom dem i Schaumansalen i Jakobstad eller Alandica i Mariehamn. Där bokar man biljett i deras egna biljettsystem. Länkarna för dig rätt! 🙂

Gryning