Bråda och roliga dagar på teatern

Just nu jobbar jag från morgon till kväll med musikalen INGVAR. Repetitionerna har inletts inför premiären på Wasa Teater den 9 september. Det är ju en genomkomponerad musikal, där allt sjungs. Inte en endaste talad replik! Så nu i maj sätter vi det musikaliska på plats… Och det är inget litet jobb! I augusti fortsätter vi med repetitionerna, efter en välbehövlig sommarpaus. Redan nu vet jag att det här kommer att bli SÅ bra. Vilket toppengäng på scenen. Och vilket starkt konstnärligt team med regissören Markus Virta i spetsen. Det här vill ni inte missa! 🙂 En galet skruvad och rolig helhet – som innehåller bländande vacker musik och den sanna historien om Ingvar Kamprad. Som 17 år gammal grundade sitt IKEA mitt under brinnande världskrig. Och som sakta med säkert blev en av världens rikaste män. Jag brukar inte längta efter hösten. Men det gör jag faktiskt i år. Det här ska bli SÅ roligt att göra!

ingvar