Förevigt nu – på Spotify och skiva

Nu finns duetten ”Förevigt nu” med mig och Susann Sonntag också på Spotify! Det är bara att lägga till den på era spellistor om ni behöver en tryckare i midsommarnatten eller någon annan gång. 🙂 För er som föredrar riktiga skivor släpps låten nästa vecka på samlingsalbumet ”Visor på väg”. På den skivan medverkar artister som har turnerat med Finlands största visfestival, under de fyra första åren. Artisterna på skivan är Roger Pontare, Åsa Jinder, Frida Andersson, Erik-André Hvidsten, Susann Sonntag, Bengt Kyllinge, Peter Svanström, Heléne Nyberg, Christian Vesterqvist & Cecilia Kyllinge. Förutom duetten med Susann ingår också min sommartango ”Sommar för evigt igen” på skivan. Den kostar 20 euro och säljs endast under turnén ”Visor på väg 2017”. Skivan släpps i samband med premiären i Borgå den 28 juni.

Visor_På_Väg