Visor på väg 2017

I går var det premiär för årets upplaga av Visor på väg, på ett fullsatt Dansholmen i Borgå. Härlig stämning! 🙂 Och i dag har vi spelat i Liljendalgården i Liljendal inför en andäktig publik. Vilket fint jobb vi har! Ännu ett par spelningar ska vi hinna med i södra Finland – på fredag i Dalsbruk och på lördag i Ekenäs, innan vi drar vidare mot Österbotten. Exakta spelplatser och tider hittar ni i min kalender här på hemsidan! På scenen i år står en härlig blandning artister; svenska countrykungen Mats Rådberg, åländska sopranen Therese Karlsson, Nina Lassander som ni säkert minns från finska Melodifestivalen, Scoog som har sin bakgrund i rock- och popband och så Heléne Nyberg och jag, som har båda har haft äran att hänga med alla fyra år som Visor på väg har funnits och vuxit till Finlands klart största visfestival – sett till antal dagar och publikmängd. Hoppas att vi ses längs vägen!

19619615_10155652568804448_1193210112_o-2