Skymning, gryning – ÄNTLIGEN premiär!

Efter snart tre års arbete är det äntligen dags för premiär för oratoriet ”Skymning, gryning – att stiga ut ur krigets skugga”, som jag har skrivit tillsammans med Thomas Enroth för att hylla Finland 100 år. Premiären har varit slutsåld sedan länge och den hålls i Schaumansalen i Jakobstad den 8 november. Där ger vi 11 av sammanlagt 20 föreställningar. De övriga ges i Ekenäs, Borgå, Mariehamn, Vasa, Närpes och Kronoby. Du hittar hela spelschemat i min kalender. Många av konserterna säljer väldigt bra, så det lönar sig att köpa biljett i förväg. NetTicket säljer biljetter till alla konserter utom dem i Jakobstad och Mariehamn. Där är det Schaumansalens och Alandicas egna biljettsystem som gäller. Hoppas att du kan och vill se vårt oratorium. Det här är det absolut största projekt jag någonsin har gjort. Vi är ca 120 personer på scenen. Stor kör, symfoniorkester, fyra solister, en stjärndirigent från Broadway… Ser SÅ mycket fram emot detta. Lite nervös över mottagandet, men mest bara lugn. Jag litar fullt och fast på alla på scenen. Det kommer att bli evighetsminuter, för min del. Att sitta i salen och höra de egna orden framföras av detta gäng. Jag längtar!