Julturné 19-23/12: Sent i advent

Ingen jul utan julturné! De senaste fem åren har jag turnerat Finland kring med ”Årets Stora Julkonsert”, men i år kan jag tyvärr inte hänga med på den turnén på grund av musikalen INGVAR. Först tänkte jag att det skulle bli skönt med ledigt inför jul – men så insåg jag att jag bara MÅSTE få komma ut och sjunga julsånger för att få den riktiga julkänslan… Så jag har sytt i hop en ny helhet, tillsammans med min goda vän Richard Mitts, som är kapellmästare för INGVAR. ”Sent i advent” kommer att turnera sent i advent, dagarna innan jul. Då när julsångerna ska ljuda. Dessutom ger vi konserterna sent på kvällarna, när dagens arbete och julstress förhoppningsvis är undanstökade. Vi hoppas att ni vill och kan unna er en skön och meditativ timme i en ljuständ kyrka. Tillsammans ska vi försöka få tag i den riktiga julstämningen. Vi kör i gång i Tenala kyrka den den 19/12 kl. 19 och gör sedan en sväng via Solf och Petalax i Österbotten, innan vi fortsätter i Karis, Dalsbruk och Hangö med final i Pojo kyrka den 23/12 kl. 23. Konserten är ca 65 minuter lång, så vi avslutar med ”Härlig är jorden” under julaftonens första minuter, lite efter midnatt. Varmt välkomna att njuta av gamla och nya julsånger, varvade med Viola Renvalls juldikter. Richard, som är en fantastisk pianist, kommer att bjuda på ett par instrumentala nummer. Biljetterna säljs inte i förköp, endast vid dörren. Hela spelschemat ser du i min kalender. Hoppas att vi ses!

FB_EVENT_sentiadvent